logo

Welkom op de website van Mas Montagne. We zijn open van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Hier vind je binnenkort uitgebreide informatie over alles wat onze vernieuwde buitenplaats in het bos je te bieden heeft. Te voet, te paard, op de fiets of met de auto; kom en geniet van goede koffie met huisgemaakte taarten, lekkere lunches en borrelplanken. Organiseer je eigen evenement met vrienden, familie, collega's of deelnemers in onze rustieke tabaksschuur.

 

In de kerstvakantie zijn we iedere dag open van 10.00 tot 18.00 uur. Alleen 25 december en 1 januari zijn we dicht. Op 2e kerstdag zijn we open van 10.00 tot 17.00 uur. En op 31 december van 10.00 tot 16.00 uur met warme choco, gluhwein en oliebollen.

 

Volg ons op Instagram: Mas Montagne Amerongen

 

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken of op een andere manier bij te dragen aan onze oase in het bos, stuur dan een mail naar werken@masmontagne.nl

 

Voor informatie, reserveringen en alle andere zaken mail je naar info@masmontagne.nl

 

Je kunt met de auto parkeren op parkeerplaats de Burgwal in Amerongen, maar er is ook parkeergelegenheid bij ons restaurant. Om die te bereiken rijd je de parkeerplaats de Burgwal over naar achteren en ga je linksom de Blauwe Schuur (dit is de naam van de schuur, niet de kleur ;-)) de parkeerplaats af. Op de T-splitsing ga je niet rechtdoor maar rechtsaf het bospad op (onverharde weg). Volg dit pad tot het einde (het maakt een aantal bochten) en je hebt onze parkeerplaats bereikt.

 

Graag tot ziens bij Mas Montagne!
Veenseweg 28, Amerongen

Wachtwoord vergeten